Mexicaanse dans

Start Los del sol live-muziek dansshows feesten mobiele muziek mobiele dansgroep winkelcentra Sinterklaasshow kerstprogramma tropisch podium Decorverhuur Instellingen videofragmenten Referenties Contact/prijzen

Limboshow
Sambashow
Flamencoshow
Paardenshow
Mexicaanse dans
Indianen show
French Cancan show
buikdanseres

 

Onze Mexicaanse showdansgroep mag wel tot de meest complete dansgroepen van Mexico gerekend worden. De prachtige kostuums en authentieke Mexicaanse dansen van alle regio's uit Mexico zijn echt de moeite waard om ooit in uw leven gezien te hebben.

                                     

Het uitgebreide repertoire bestaat uit dansen uit alle regio's van Mexico, met Kleurige jurken uit Jalisco, Maagdelijk wit uit Veracruz, de uitbundig geborduurde kledij uit Chiapas en uiteraard ook dansen uit Puebla, Guerrero, Durango, Hasteco, Tamaulipas, San Luis Potosi en niet te vergeten de oorspronkelijke Azteekse dansen.

      


De dansen worden aangepast aan uw programma en budget. Er zijn mogelijkheden vanaf een koppel met één dans tot 16 dansers met een presentatie van 2 uur achter elkaar.

     

Onze dansgroep kan zich desgewenst laten begeleiden door een live muziek van Los del Sol, of een ander mariachi-orkest.

       

Een workshop Mexicaanse dans of een culturele modeshow behoren ook tot de mogelijkheden.

      

De prachtige authentieke Aztekenshow mag zeker niet vergeten worden! Eventueel in combinatie met een Inca Indianenshow met live panfluitmuziek.

 

De Mexicaanse dansshow met één of meerdere danskoppels is perfect in te passen in ons Mexicaanse themafeest, met live-muziek van Mariachi Los del Sol. (klik hier voor meer info)

Ook parades en buitenevenementen verzorgen wij graag voor u!

                 

                                           Terug naar START

 

                LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com